Szkolenie dla:
Termin:
27.06.2025
dla studentów Technologii żywności i żywienia człowieka
Czas trwania: 8h
Edycja II
PROGRAM SZKOLENIA
- Dobra Praktyka Laboratoryjna – podstawy prawne.
- Zasady Dobrej Praktyki Laboratoryjnej:
- Terminologia stosowana w zasadach DPL
- Organizacja jednostki badawczej i jej personel
- Program zapewnienia jakości
- Jednostka badawcza
- Przyrządy pomiarowe, materiały i odczynniki
- Systemy badawcze
- Materiały badane i materiały odniesienia
- Standardowe procedury operacyjne
- Przeprowadzenie badania
- Sprawozdania z badań
- Archiwizacja zapisów i materiałów.
- Kontrola i weryfikacja spełniania zasad Dobrej Praktyki Laboratoryjnej.
Prowadzący: trener z firmy J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
Termin: 27.06.2025 od godz. 8.00 do godz. 15.00
Gdzie: szkolenie w formie stacjonarnej, Budynek Wydziału Leśnego i Technologii Drewna (ul. Wojska Polskiego 38/42), piętro 4 i pół (Centrum Wsparcia i Rozwoju), s. 416
Zapisy:
Możesz też zapisać się na szkolenie wypełniając tradycyjny formularz zgłoszeniowy. Pamiętaj o dostarczeniu go do Biura Projektu w trakcie trwania rekrutacji.
ZAPISY: trwają od 11. czerwca 2025 od godz. 9.00 do 13. czerwca 2025, do godz. 14.00.