Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Dobra Praktyka Laboratoryjna edycja II | Dział Projektów

Dobra Praktyka Laboratoryjna edycja II

Termin: 
27.06.2025

dla studentów Technologii żywności i żywienia człowieka

Czas trwania: 8h

Edycja II

 

PROGRAM SZKOLENIA

  1. Dobra Praktyka Laboratoryjna – podstawy prawne.
  2. Zasady Dobrej Praktyki Laboratoryjnej:
    • Terminologia stosowana w zasadach DPL
    • Organizacja jednostki badawczej i jej personel
    • Program zapewnienia jakości
    • Jednostka badawcza
    • Przyrządy pomiarowe, materiały i odczynniki
    • Systemy badawcze
    • Materiały badane i materiały odniesienia
    • Standardowe procedury operacyjne
    • Przeprowadzenie badania
    • Sprawozdania z badań
    • Archiwizacja zapisów i materiałów.
  3. Kontrola i weryfikacja spełniania zasad Dobrej Praktyki Laboratoryjnej.

Prowadzący: trener z firmy J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.

Termin: 27.06.2025 od godz. 8.00 do godz. 15.00

Gdzie: szkolenie w formie stacjonarnej, Budynek Wydziału Leśnego i Technologii Drewna (ul. Wojska Polskiego 38/42), piętro 4 i pół (Centrum Wsparcia i Rozwoju), s. 416

 

Zapisy:

FORMULARZ REKRUTACYJNY

Możesz też zapisać się na szkolenie wypełniając tradycyjny formularz zgłoszeniowy. Pamiętaj o dostarczeniu go do Biura Projektu w trakcie trwania rekrutacji.

 

ZAPISY: trwają od 11. czerwca 2025 od godz. 9.00 do 13. czerwca 2025, do godz. 14.00.