Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Opracowanie i wdrożenie technologii przetworzenia ziaren bobiku w celu wytworzenia wzbogaconego źródła białka pozbawionego czynników antyżywieniowych do zastosowań w żywieniu człowieka | Dział Projektów

Opracowanie i wdrożenie technologii przetworzenia ziaren bobiku w celu wytworzenia wzbogaconego źródła białka pozbawionego czynników antyżywieniowych do zastosowań w żywieniu człowieka

Opracowanie i wdrożenie technologii przetworzenia ziaren bobiku w celu wytworzenia wzbogaconego źródła białka pozbawionego czynników antyżywieniowych do zastosowań w żywieniu człowieka

Numer: 
NUTRITECH.I-003A/22
Wartość: 
9 995 184,12 PLN
Okres realizacji: 
Od 01.06.2023 do 01.06.2027

O projekcie

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu jest partnerem przy realizacji projektu.

Wartość zadania UPP: 2 179 125,00 PLN

Kierownik/Koordynator zarządzający: prof. UPP dr hab. Wojciech Białas