Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Opracowanie innowacji produktowej i procesowej związanej z technologią wytwarzania piwa ekologicznego | Dział Projektów

Opracowanie innowacji produktowej i procesowej związanej z technologią wytwarzania piwa ekologicznego

Opracowanie innowacji produktowej i procesowej związanej z technologią wytwarzania piwa ekologicznego zawierającego drobnoustroje probiotyczne, utrwalonego z zastosowaniem procesu refermentacji, prowadzonej z udziałem drobnoustrojów probiotycznych oraz wytwarzania dodatku spożywczego na bazie młóta będącego produktem ubocznym w procesie wytwarzania piwa, do przygotowania mieszanek wzbogacających pieczywo

Numer: 
DDD.6509.00062.2019.15
Wartość: 
6 923 309,81 PLN
Okres realizacji: 
Od 01.10.2021 do 30.12.2024

O projekcie

Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu jest partnerem przy realizacji projektu.

Wartość zadania UPP: 479 895,70 PLN

Kierownik/Koordynator zarządzający: dr hab. Barbara Stachowiak