W ramach projektu ponad 358 studentów i studentek Wydziału Nauk o Żywności i Żywieniu zdobędzie doświadczenie zawodowe związane bezpośrednio ze swoim kierunkiem studiów.
UCZESTNICY PROJEKTU TO:
- studenci i studentki III roku Dietetyki (studia stacjonarne, I stopień)
- studenci i studentki II roku Dietetyki (studia stacjonarne, II stopień)
- studenci i studentki III roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka (studia stacjonarne, I stopień, tylko w roku akademickim 2019/2020)
- studenci i studentki IVroku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka (studia stacjonarne, I stopień)
- studenci i studentki II roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka (studia stacjonarne, II stopień)
- studenci i studentki III roku Jakości i Bezpieczeństwa Żywności (studia stacjonarne, I stopień, tylko w roku akademickim 2019/2020)
- studenci i studentki II roku Analityki Żywności (studia stacjonarne, II stopień)